Chungo de Luis Zahera

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Comparsa Llauradors-Ontinyent
01-10-2023

Luis Zahera arriba a Ontinyent, de la mà de la Comparsa de Llauradors, perquè gaudim amb el seu espectacle “Chungo” al Teatre EchegarayUn espectacle ple de relats d’històries i d’histèries, totes elles en clau d’humor, basades en gran part en vivències pròpies i que s’apropen el surrealisme, on aquest immens actor ens mostra la seua faceta més còmica.

Luis Zahera és guanyador de 2 premis Goyas: el 2023, millor actor de repartartiment per “As Bestas” i el  2019, premi Goya a millor actor de repartiment per “El Reino” de Rodrigo Sorogoyen.

Ha aconseguit una reconeguda carrera com a actor de llargmetratges com “Los lunes al sol”, ”Que Dios nos perdone”,“Mientras dure la guerra” o “Celda 211” amb qui col·laborà junt Luís Tosar.

Destacable és també el magnífic tàndem que forma junt a José Coronado, amb qui ha treballat en nombroses sèries i pel·lícules, totes elles amb molt d’èxit:El hijo de Caín”, “Loco por ella”, ”Alatriste”, “Vivir sin permiso” o “Entrevías”

La seua facilitat per donar vida a personatges malvats o amb caràcter fosc, són sens dubte, una de les seues claus de l’èxit.

Gairebé 80 minuts de comèdia amb un text diferent del que mai hages vist. Ens acompanyes?