"Tartufo" - Lantia Escénica - Pepe Viyuela

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Ajuntament d'Ontinyent
06-03-2022

25 € (general) /  20 € (descomptes) 

Espectacle per a públic adult – Duració 120  min.

Tartufo, la universal sàtira de Molière, un clàssic teatral escrit en 1695, continua sent una comèdia d'indubtable vigència, ja que satiritza sobre la impostura i la mentida en la societat actual. La intenció de l'obra és, segons el mateix autor, “la crítica dels falsos devots, dels hipòcrites que es presenten sota l'aparença de persones amb forts valors cristians i que amaguen altres interessos”.

La farsa ens presenta al bon burgés Orgón, que ha caigut sota la influència de Tartuf, un fals devot, que busca quedar-se amb tots els seus béns. L'impostor exagera la devoció i arriba a convertir-se en el director espiritual d´Orgón. A més, pretén casar-se amb la filla del seu benefactor i, al mateix temps, tracta de seduir la segona esposa d'aquest, Elmira. Una vegada desemmascarat, tractarà d'aprofitar-se d'unes donacions signades que Orgón li ha transmés per a intentar tirar a l'amo de la seua pròpia casa.

Direcció: Ernesto Caballero

Repartiment: Pepe Viyuela, Paco Deniz, Silvia Espigado, Jorge Machín, Javier Mira, Estibaliz Racionero, Maria Rivera, Germán Torres.