“Sonoma" Cia La Veronal

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Ajuntament d'Ontinyent
10-12-2022

“Sonoma”, la nova creació d’un dels nostres ontinyentins més internacional, Marcos Morau per a la seua companyia “La Veronal”, parteix de la necessitat de l'ésser humà de tornar a l'origen, al cos, quan aquest cos està al límit de la seua existència i clama per sobreviure, superant d'aquesta manera l'embolcall virtual de la realitat.

Marcos Morau va fundar “La Veronal” l'any 2005 i des de llavors s'ha posicionat com a creador indispensable en el panorama coreogràfic internacional i ha rebut molts guardons, com el Premi Nacional de Dansa 2013 del Ministeri. Amb nombrosos espectacles en la seua trajectòria, Morau ha fet coreografies per a reconegudes companyies, amb obres com “Carmen” per al Royal Danish Ballet, “Cathedral” per a Scapino Ballet Rotterdam, “Edvard” per a Carte blanche i “Nippon-Koku” per a la Companyia Nacional de Dansa, entre altres.

Idea i direcció artística: Marcos Morau.

Repartiment: Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Sau-Ching Wong, Ariadna Monfort, Núria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Júlia Cambra i Alba Barral.

Teatre Echegaray – dissabte 10 de desembre i diumenge 11 de desembre – 19:00 h.

20 € (general) /16 € (descomptes).

Espectacle musical per a públic adult – Duració 75 min.