MÚSICA PER A L’ESCENA. (Òpera, musical i BSO)

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Adlibitum
11-03-2023

CONCERT 1: MÚSICA PER A L’ESCENA. (Òpera, musical i BSO)


11 Març 2023

Director convidat: Enrique Parreño

Preu 13€

*Descomptes per canet jove o d’estudiant acudir a AD LIBITUM Escola de Música. (C/Pius XII) (Preu entrada carnet jove o estudiant 7euros)



L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent obri la seua temporada amb un concert dedicat a la música creada per a l’escena des de l’òpera fins la música més actual com la música per a cine o el musical. D’aquesta manera farem un recorregut per l’escena musical es d’una de les primeres operes a l’inici del Barroc fins a les Bandes Sonores Originals que ens acompanyen avui en les grans produccions cinematogràfiques. Establirem tres blocs, òpera, musical i BSO amb un recull d’alguns dels moments més representatius.

En aquest concert podrem trobar grans referents musicals de tots aquests estils. Des d’una selecció d’àries de l’Òpera Carmen, bandes sonores tan conegudes com Gladiator, Jurassic Parck i Musicals com los Miserables i West Side Story.

L’Orquestra Simfònica estarà sota la direcció del director convidat per a l’ocasió Enrique Parreño. Naix a Alaquàs (València), docent i director musical. Actualment compagina la seva tasca de director amb la direcció del Conservatori del seu ciutat natal. Es forma com a instrumentista a València i Barcelona, ​​rebent classes de nombrosos professors, com Ramón Herrero, Rafael Tortajada i Salvador González. Al camp de la direcció estudia amb Juan Luis

Martínez, a més rep formació de Denise Ham, Salvador Mas, i assisteix nombrosos cursos amb Josep Pons, Jesús López-Cobos, Norbert Nozy, entre d'altres. Diploma de direcció " W I E N E R

MEISTERKURSE" al "KONSERVATORIUM WIEN PRIVATUNIVERSITÄT" amb els professors Jörg Bierhance i Salvador Mas Comte. També obté el diploma del curs internacional celebrat a Berlín amb Michael Jurowski.


PROGRAMA:

PART 1:

Obertura Orfeo: Monteverdi (2’)

Obertura El Barbero de Sevilla: Rossini. (7’) 

Suite Opera Carmen: (15’) (llevar algún numero)

PART 2: 

Los Miserables:  Claude-Michel Schönberg (10’)

West Side Story: Leonard Berstein (10’)

PART 3:

Jurassic Park: J. Williams (8’)

Gladiator: J. Williams (7’)

Summum the Héroes: J. Williams (8’)