NINO BRAVO SIMFÒNIC (50 aniversari de la seua mort)

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Adlibitum
17-06-2023

CONCERT 2: NINO BRAVO SIMFÒNIC (50 ANIVERSARI DE LA SEUA MORT)


17 de juny 2023

DIRECTOR TITULAR: Saul Gómez i Soler

Preu 13€

*Descomptes per canet jove o d’estudiant acudir a AD LIBITUM Escola de Música. (C/Pius XII) (Preu entrada carnet jove o estudiant 7euros)SOLISTES:
Francesca Calero: Soprano

Rebeca Cardiel: Mezzosoprano

Julio Morales: Tenor

Jose Julian Frontal Baritono

Brais G. Maceiras: PianistaEl segon concert de la temporada 2023 de l’Orquestra Simfònica estarà dedicat a Nino Bravo pel 50 aniversari de la seua mort.

L’any 2023 va ser nomenat com any Nino Bravo per la Comunitat Valencia i és per això que des de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent fem aquest homenatge de la seua vida i obra interpretant els seus temes més coneguts al panorama nacional i internacional.

A qui no li agradaria tornar a escoltar tots els grans èxits en tot el seu esplendor amb la riquesa sonora que aporta una Orquestra Simfònica i quatre cantants Lírics de carrera ben consolidada al panorama tant nacional com internacional? Doncs aquesta és la proposta que realitza el seu arreglista i director Saul Gómez i Soler i que pretén realçar cançons com Te quiero, Te quiero, Noelia, Mi gran amor, Esa será mi casa, Un beso y una Flor, Libre, entre altres i posar-les al nivell de l’anomenada “Música Culta/Clàssica” amb uns meravellosos arranjaments per a Orquestra Simfònica, realitzats amb un exquisit gust que farà que el públic disfrute com mai d’aquestes sublimes composicions.