20 ANYS D’ORQUESTRA SIMFÒNICA

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Adlibitum
28-10-2023

PROGRAMA 3: 20 ANYS D’ORQUESTRA SIMFÒNICA


28 d’octubre 2023

DIRECTOR CONVIDAT: Vicent Pelechano

Preu 13€

*Descomptes per canet jove o d’estudiant acudir a AD LIBITUM Escola de Música. (C/Pius XII) (Preu entrada carnet jove o estudiant 7euros)SOLISTES:
Luis González: Trompeta

David Llacer: Tuba

David Apellaniz: Violoncel

Enrique Palomares: Violí

David Fons: Viola

Magdalena Martínez: Flauta

Ruben Parejo: Guitarra

Roberto Turllo: Oboe


En aquest 2023 l’Orquestra Simfònica està de celebració ja que arriba al seu 20 aniversari des de la seua creació. Una orquestra formativa on han passat infinitat d’alumnes de tota la comarca que han tingut l’oportunitat de treballar amb grans solistes i directors referents en el panorama musical tant nacional com internacional.

Per a aquesta ocasió hem preparat un concert on podrem disfrutar de magnífics solistes que ens han acompanyat en aquests 20 anys de trajectòria. Podrem escoltar obres referents de cada un dels instrumentistes sota la batuta del director convidat Vicent Pelechano.

Vicent Pelechano és nomenat Director Artístic i Director Musical de l'Orquestra Simfònica resident de la Universitat Internacional Menendez Pelayo (UIMP), Santander (Espanya). Desenvolupa un lideratge musical així com una intel·ligència emocional a les seves obres, gaudint d'un gran èxit en teatres i sales de concerts com la sala de concerts de la Universitat Estatal d'Utah (EUA), La Volkskultur der Saal de Salzburg (Àutria ), el Casino Baden de Viena (Àustria) o la Sala de Concerts Yaani Kirik. a Sant Petersburg (Rússia).

Els seus èxits més recents inclouen diverses invitacions a les temporades de la Walnut Valley Symphony Orchestra (Los Angeles, EE.UU.), Graz Camerata, (Àustria), USU Symphony Orchestra (Logan, EUA), RTVE( Orquestra Simfònica i Cor Espanya), Camerata Llíria Ciutat de la Música (Espanya) en diversos concerts per a la UNESCO. A la temporada 20/21 Vicent Pelechano va ser el primer director d'orquestra que va dirigir al Senat d'Espanya.