BEETHOVEN

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Adlibitum
23-12-2023

CONCERT 4: BEETHOVEN


23 desembre 2023


DIRECTOR CONVIDAT: Xavier Gagnepain

Preu 13€

*Descomptes per canet jove o d’estudiant acudir a AD LIBITUM Escola de Música. (C/Pius XII) (Preu entrada carnet jove o estudiant 7euros)


SOLISTA:
Deva Mira Sperandio: Piano.


Programa:

Simfonia n. 4 en Sib M

Concert per a piano i orquestra n. 2 en SibM

La temporada 2023 finalitza amb un concert dedicat a un dels grans compositors i referents de la música clàssica, L. V. Beethoven. Com ja és un clàssic i després dels èxits de les últimes temporades realitzem un programa dedicat a l’Obra del compositor. En aquesta ocasió l’Orquestra Simfònica Interpretarà La simfonia n. 4 en Sib M i el segon concert per a Piano i Orquestra en Sib M, de la mà de la jove promesa Deva Mira Sperandio.

Deva Mira Sperandio, natural d'Otos és sens dubte una de les grans promeses de la música no només de la comarca, sinó a nivell estatal. La jove pianista valldalbaidina va aconseguir aquesta mateixa setmana el primer premi en el Franz Liszt Center Piano Competition i a més va ser seleccionada com a finalista en el Concurs Internacional Euregio Piano Award International Piano Competition d'Alemanya. Recentment ha sigut acceptada per acceder al l’escola Menuhin Scohol de Londres per continuar amb el seus estudis.

Com a director convidat contarem un any més amb el violonxelista i director francés Xavier Gagnepain, conegut per tots els assistents al concerts de la nostra orquestra i amb un gran reconeixement i crítica per part del públic i músics any rere any. Acostuma a portar a l’orquestra a un nivell superior realitzant unes interpretacions excepcionals de totes les obres a interpretar.