Posa't en contacte

Tens algun dubte a prop de la compra d'entrades des de la nostra plataforma? Has creat un esdeveniment i vols distribuir les teues entrades i gestionar el registre d'accessos a través de nosaltres?

Emplena les dades del nostre formulari de contacte, indicant-nos en què necessites ajuda i et respondrem com més prompte millor.

Informació sobre protecció de dades: Responsable: SOLUNTEC PROJECTES I SOLUCIONS TIC , S.L. Finalitat: Formalitzar la seua inscripció, gestionar la intermediació i el cobrament de les entrades, així com enviar-te a posteriori informació comercial. Legitimació: Relació contractual, interés legítim i consentiment de l'interessat. Destinataris: Les teues dades podran ser comunicats als promotors/organitzats de l'esdeveniment, entitats asseguradores, entitats bancàries, agències de viatges o empreses d'organització (si l'esdeveniment requereix la contractació d'aquests serveis) i als proveïdors inclosos en el paquet contractat. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teues dades, així com altres drets com s'explica en la nostra política de privacitat:
https://www.adelopd.com/privacidad/soluntec-proyectos-y-soluciones-tic-sl

entradasparaeventos.es
C/ músico vert 12, entresuelo 2
46870 Ontinyent
Spain
960 66 21 50
info@entradasparaeventos.es
Google Maps
Los datos de carácter personal que consten en la consulta serán tratados por SOLUNTEC PROYECTOS Y SOLUCIONES TIC , S.L. e incorporados a la actividad de tratamiento CONTACTOS, cuya finalidad es atender tus solicitudes, peticiones o consultas recibidas desde la web, mediante correo electrónico o telefónico. Dar respuesta a tu solicitud y hacer un seguimiento posterior. La legitimación del tratamiento es tu consentimiento. Tus datos no serán cedidos a terceros. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como otros derechos como se explica en nuestra política de privacidad:
https://www.adelopd.com/privacidad/soluntec-proyectos-y-soluciones-tic-sl