Recital Montserrat Martí Caballé (soprano) i Luis Santana (baríton)

Ubicación: Teatre Echegaray
Organizador: Ajuntament d'Ontinyent
11-02-2022

Precio anticipado: 10€ - Precio en taquilla: 12€

Recital per a tots els públics – Duració 120 min.

Montserrat Martí, filla de Montserrat Caballé i de Bernabé Martí, va realitzar el seu debut operístic en la Staatsoper d'Hamburg (Zerlina, Don Giovanni) i va debutar en el Gran Teatre del Liceu de Barcelonam(Liu, Turandot), en octubre de 1999. Alumna de ballet de Maia Plisetskaia, va decidir alternar aquesta activitat amb els estudis de música i cant. Ha cantat en la Deutsche Oper de Berlín, l’Alte Oper de Frankfurt, la Musikhalle d´Hamburg, la Musikverein de Viena, Ix-li Gaveau de Paris, Festival Internacional de Música Castell de Peralada i Palau de la Música Catalana de Barcelona, Teatre Real de Madrid, Teatre Bolshoi de Moscú i Teatre Mariinski de Sant Petersburg. 

El baríton Luis Santana ha estat actuant en els teatres i sales de concert més importants del nostre país i de països europeus. És especialista en repertori rossinià i en la cançó de cambra espanyola. 

Programa: peces de  Gaetano Donizetti, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Fernando Obradors, Manuel de Falla, Manuel Penella, Gerónimo Gimenez, José Serrano i Federico Moreno Torroba.