Tebdemir. Ballet de flamenc espanyol José Huertas

Tebdemir. Ballet de flamenc espanyol José Huertas

Fecha: 12/05/2024 | Hora: 19:00
Estandar : 10,00 € (Para: Sessió 19:00 - Platea) Usuarios de sillas de ruedas : 10,00 € (Para: Sessió 19:00 - Platea)
Estandar : 10,00 € (Para: Sessió 19:00 - Amfiteatre) Usuarios de sillas de ruedas : 10,00 € (Para: Sessió 19:00 - Amfiteatre)

Tebdemir. Ballet de flamenc espanyol José Huertas

Teatre Echegaray – diumenge 12 de maig – 19:00h

12 € (general) – 10 € (descomptes)

Espectacle de dansa per a tots els públics – duració: 60 minuts

Marta Fernández i José Huertas posen en escena aquesta fascinant història que ens conten a través de la dansa espanyola i el flamenc en una fusió perfecta, portant-nos a un viatge per la Hispània Visigoda. Aconseguiran transmetre al públic el llenguatge del ball flamenc teatralitzat i viatjarem  per un camí que omplirà un univers de profunds sentiments. Viurem, entre altres coses, l'honradesa, la noblesa, l'amistat i la tradició del pacte de Tebdemir que ja són part de la història que conten ballant, i recordant el pacte que es va signar a Oriola. L'any 713 Abd Al-Aziz ibn Musa i Tebdemir, malgrat les seues profundes diferències, van signar eixe pacte d'estabilitat que va durar més de trenta anys. Tebdemir va aconseguir per als seus la pau que va regar el benestar d'una generació. Segons la llegenda, Tebdemir va fer que totes les dones vestiren com a homes i els va fer pujar, armades, a la muralla per a fer creure a Abd al-Aziz que el seu exèrcit era més nombrós, i aconseguir que els àrabs no atacaren i d'aquesta manera es va gestar l'última tradició visigoda.

Aquest espectacle està basat en l’obra de l’escriptor ontinyentí Ricardo J. Montés Ferrero Tebdemir, Dux i Rex.

Persontages: Tebdemir: José Huertas,  Abd Al-Aziz: Carles Liébana;  Ballarines: Alicia Fernández, Sara Navarro, Johana Hernández, Lucía Pozo, Lucía Morales, Beatriz Medina, Laura Valls, Rocío García. Música:  Miguel Linares

Teatre Echegaray

Plaça Sant Domingo, 17
46870, Ontinyent


TELÉFONO DE INFORMACIÓN:
96 291 82 30
EMAIL:
ontinyent.cultura@cv.gva.es
SITIO WEB:
--